Home » Batterijen

Wilt u batterijen op de juiste wijze vervoeren? Bij het transporteren van batterijen krijgt u te maken met verschillende regelgevingen omtrent transport van gevaarlijke goederen. Laat Y&O u helpen bij het organiseren en uitvoeren van een gestroomlijnd logistiek traject! Zo weet u zeker dat het transport spoedig verloopt en uw batterijen veilig op hun bestemming aankomen.

Het professioneel transporteren van batterijen

Het transporteren van batterijen is een ingewikkeld proces waarin regelgeving een cruciale rol speelt. Wilt u bijvoorbeeld internationaal luchttransport regelen voor het vervoeren van batterijen? Dan raakt u al snel verstrikt in een web van voorschriften en formaliteiten. Dergelijke strenge regels zijn nodig, omdat uw zending gevaarlijke stoffen, zoals een lithium batterij, bevat. Daarom heeft u een logistieke expert nodig die uw batterijen op vlotte en adequate wijze van punt A naar B kan vervoeren. Wij houden ons al meer dan twaalf jaar bezig met het transporteren van batterijen en hebben ruime ervaring met het organiseren van een efficiënt logistiek proces. Het vervoer van batterijen vereist gedegen kennis en deze bezitten wij in Nieuw-Vennep, vlak bij Hoofddorp. Wilt u uw zending niet alleen vervoeren, maar ook opslaan? Dan regelen wij dat uiteraard ook voor u. Daarnaast helpen we u met het correct verpakken van metal batterijen. Onze medewerkers hebben verstand van het transporteren van batterijen. Zo beschikken zij onder meer over het certificaat ‘Luchtvervoer Lithium Batterij’. Wij verzorgen graag een totaaloplossing voor u, zodat uw batterij tijdig en probleemloos de eindbestemming bereikt!

Efficiënt transport voor batterijen

Dankzij onze AEO-certificering krijgt uw vracht voorrang waardoor we veel tijd winnen bij het vervoeren van uw batterijen. Van het ophalen van uw zending tot het snel afhandelen van douaneformaliteiten: Y&O in Nieuw-Vennep, nabij Hoofddorp, geeft gehoor aan al uw logistieke wensen. Wij werken:

  • Snel: uw batterij bereikt tijdig zijn bestemming
  • Oplossingsgericht: problemen zetten we om in oplossingen
  • Betrokken: u bent voor ons geen nummer
  • Flexibel: we geven gehoor aan speciale wensen en eisen
  • Servicegericht: u kunt bij ons terecht met al uw vragen

Er is dus geen betere partij om uw batterijen op een veilige en efficiënte manier te vervoeren.

Vragen of interesse? Neem dan contact met ons op

Het transporteren van batterijen is verbonden aan vele regelgevingen. Wilt u ons inschakelen voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen, zoals batterijen? Zoekt u een logistiek dienstverlener voor hightechproducten? Of heeft u vragen over het transporteren van batterijen? Wij helpen u graag wanneer u belt naar +31 (0) 252 624 257. Een e-mail sturen naar info@yando.nl is ook mogelijk. Dan ontvangt u zo snel mogelijk een reactie van ons.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics