Home » Zeevracht

ZEEVRACHT

Op zoek naar een maatwerkoplossing voor uw zeevracht? Y&O zorgt ervoor dat uw zeevracht veilig en efficiënt ‘aan de andere kant van het water’ arriveert. Het organiseren van zeetransport is een vak apart. U krijgt te maken met verschillende ladingen, variërende routes en diverse bestemmingen. Wilt u alles in goede banen leiden, dan is het belangrijk dat u een logistieke partner in de arm neemt die kennis van zaken heeft. Met meer dan 12 jaar ervaring kan Y&O veel voor u betekenen. Of u nu containers exporteert naar exotische bestemmingen of zeevracht invoert vanuit Oceanië. Wij zorgen ervoor dat uw zeetransport van begin- naar eindbestemming wordt gebracht. Op een veilige, efficiënte en vakkundige manier!

PROFITEER VAN DE VOORDELEN VAN ONZE SAMENWERKING OM UW ZEEVRACHT TE VERVOEREN

Wanneer u kiest voor de oplossingen voor zeetransport van Y&O, profiteert u van verschillende voordelen. Wat kunt u verwachten van een samenwerking met ons?

  • Snelheid: uw deadline is onze deadline
  • Flexibiliteit: wij passen ons aan uw wensen aan
  • Prijs-kwaliteitverhouding: altijd in balans
  • Persoonlijk contact: we houden u op de hoogte
  • Doelgerichtheid: we gaan direct voor u aan de slag
ZEETRANSPORT NAAR ALLE UITHOEKEN NAAR DE WERELD
“Zeevracht gaat alle richtingen uit en komt vanuit de verste oorden. Zeetransport is elke keer weer anders en vraagt telkens om andere oplossingen. Daarom luisteren wij altijd goed naar de wensen van de klant en schakelen we snel.”

ZEETRANSPORT NAAR ALLE UITHOEKEN NAAR DE WERELD

Zeevracht gaat alle richtingen uit en komt vanuit de verste oorden. Zeetransport is elke keer weer anders en vraagt telkens om andere oplossingen. Daarom luisteren wij altijd goed naar de wensen van de klant en schakelen we snel.

DE JUISTE OPLOSSINGEN AANBIEDEN VOOR UW ZEETRANSPORT: HOE PAKT Y&O DAT AAN?

Y&O brengt internationaal zeetransport op vlotte wijze tot een goed einde. Wanneer uw zeevracht aankomt in de haven, starten we de afhandelingsprocedure direct op. Ook de douaneformaliteiten verzorgen we voor u. Natuurlijk kunt u het natransport van haven naar eindbestemming eveneens met een gerust hart aan ons overlaten. Door met Y&O in zee te gaan weet u zeker dat uw zeetransport geen onnodige vertragingen oploopt!

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics