Home » Luchtvracht

Zijn snelheid, veiligheid en efficiëntie geboden bij het organiseren van uw luchtvracht? Y&O biedt duidelijke en effectieve oplossingen voor uw luchttransport. Een luchtvrachtzending is even kostbaar als kwetsbaar. Daarom wilt u samenwerken met een ervaren logistieke partner die uw luchttransport in één keer goed regelt. Y&O houdt zich reeds meer dan 12 jaar bezig met het efficiënt coördineren van luchtvrachtzendingen en heeft daarom veel kennis van luchthaven- en veiligheidsvoorschriften.

SNEL EEN PASSENDE, PRIJSBEWUSTE OPLOSSING VOOR UW LUCHTVRACHT

Of u nu radioactieve stoffen of batterijen wilt vervoeren per luchttransport, wij vinden snel een passende, prijsbewuste oplossingen. Standard, Economy, Priority of Express: uw wens is ons bevel. En wilt u goederen met buitengewone afmetingen laten vervoeren, dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht!

REKEN OP DE EXPERTISE VAN DE SPECIALIST

Vertrouwt u uw luchttransport toe aan Y&O? In dat geval rekent u op passende oplossingen:

  • Adequaat optreden: snelle afhandeling van uw luchttransport
  • Korte lijnen: we houden u steeds op de hoogte
  • Prijsbewustzijn: kwaliteit tegen de best mogelijke prijs
  • Gedegen kennis: Y&O kent het klappen van de luchtvrachtzweep
  • Een proactieve houding: wij monitoren de status van uw zending
LUCHTTRANSPORT: EFFICIËNTIE EN EXPERTISE
“Luchtvracht vereist een eigen aanpak. Wij verzorgen in- en uitgaande luchtvrachtzendingen op dagelijkse basis. Dat vergt kennis, ervaring en een vermogen om snel te handelen.”

GENIET VAN DE EFFICIËNTIE EN EXPERTISE VAN DE EXPERT IN LUCHTTRANSPORT

Luchttransport vereist een eigen aanpak. Wij bieden oplossingen voor luchttransport op dagelijkse basis. Dat vergt kennis, ervaring en een vermogen om snel te handelen. Beveiliging is cruciaal wanneer het luchttransport betreft. Een strenge regelgeving zorgt ervoor dat weinig handen een luchttransport ook maar mogen aanraken. Omdat Y&O het belang van security inziet, is ons personeel gekwalificeerd middels diverse certificaten. Zij mogen zichzelf Medewerker Luchtvracht noemen en in ons 24/7 beveiligde TAPA warehouse goederen behandelen die door de lucht zijn getransporteerd.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics