Chemische & gevaarlijke stoffen vervoeren

Vraag uw offerte aan

Home » Chemische & Gevaarlijke stoffen

Vind voor gevaarlijke stoffen professioneel vervoer

Voor transport van gevaarlijke stoffen regelt u het juiste vervoer via Y&O in Nieuw-Vennep, nabij Hoofddorp.
Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het transport van gevaarlijke stoffen. Wij organiseren graag een efficiënt logistiek proces voor u! Hierbij zijn veiligheid en efficiëntie uiteraard onze hoogste prioriteiten.

Gevaarlijke stoffen vereisen vervoer door deskundigen, zoals ons team in Nieuw-Vennep

Het transport van gevaarlijke stoffen is een onderneming die nauwkeurigheid, ervaring en gedegen kennis vereist. Een zending met een chemische of radioactieve inhoud moet bijvoorbeeld voldoen aan strikte regels op het gebied van verpakking. Wilt u gevaarlijke stoffen tijdelijk opslaan, dan is het bovendien cruciaal dat dit op veilige en correcte wijze wordt gedaan. Wij hebben meer dan twaalf jaar ervaring met het regelen van de logistiek omtrent gevaarlijke stoffen. Transport, handling en verpakking, opslag en distributie: we regelen elke stap in het logistieke proces voor u. Bij ons kunt u terecht voor praktische totaaloplossingen voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en kunnen uw transport daarom met expertise behandelen. Of u deze nu naar Amerika wilt vervoeren of binnen Europa wenst te distribueren. Wij zorgen ervoor dat het transport van gevaarlijke stoffen vlekkeloos verloopt; van a tot z!

Het vervoeren van gevaarlijke stoffen in de praktijk

Het logistieke proces omtrent het vervoeren van gevaarlijke stoffen behelst vele facetten waar u in eerste instantie wellicht niet aan denkt. U krijgt bijvoorbeeld te maken met een aparte regelgeving en douaneformaliteiten. Wij doen het denkwerk graag voor u! Neemt u ons in de arm voor het vervoeren van gevaarlijke goederen, dan kunt u rekenen op:

  • Een logistieke partner die snel voor u schakelt
  • Een prijsbewuste totaaloplossing voor transport van gevaarlijke stoffen
  • Persoonlijk contact tijdens elke stap in het proces
  • Een flexibele samenwerking die is afgestemd op uw wensen
  • Een logistieke partij die proactief met u meedenkt

Neem bij interesse of vragen contact met ons op

Wilt u ons inschakelen voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen, zoals batterijen of industrieproducten? Of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem in beide gevallen contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 252 624 257 of een e-mail te sturen naar info@yando.nl. Y&O in Nieuw-Vennep, dicht bij Hoofddorp, helpt u graag.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics