Transport naar consumenten

Vraag uw offerte aan

Home ┬╗ Consument & Retail

Wilt u leveren aan consumenten en retail, maar heeft u nog geen partner gevonden voor het transport? Y&O in Nieuw-Vennep, nabij Hoofddorp, zorgt ervoor dat uw zending veilig en snel op haar eindbestemming arriveert! Bij ons weet u te allen tijde zeker dat uw goederen goed aankomen bij uw klant of bij de retail.

Leveren aan consumenten en de retail door uw transport te laten verzorgen

U wilt uw goederen op een effici├źnte en correcte manier van punt A naar B brengen. Het transport naar punt B kunt u exact omschrijven: consumenten en retail. Zodoende zoekt u een logistiek partner die transport en logistiek voor u kan regelen. Wellicht wilt u uw zending eerst geheel of gedeeltelijk opslaan. In dat geval is het natuurlijk gemakkelijk om een partij in de arm te nemen die dit ook voor u kan organiseren. We bieden u een handige totaaloplossing die geheel is afgestemd op uw wensen. Wij hebben een wereldwijd netwerk en voorzien in uw transportbehoeftes op het gebied van consument en retail. Zeevracht, luchtvracht, wegvervoer en zelfs boottransport: alles is mogelijk bij Y&O. Op basis van uw wensen en voorkeuren berekenen wij de meest gunstige optie voor u.

Uw transport voor consumenten snel geregeld

Wanneer u akkoord gaat met het door ons gepresenteerde voorstel, zetten we het logistieke proces voor het transport direct in gang, zodat uw zending zo spoedig mogelijk arriveert bij uw consumenten en de retail! Gaat het om een spoedverzoek voor consumententransport? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Consument en retail: een georganiseerd logistiek proces

Gaat u in zee met Y&O? Dan kunt u erop rekenen dat uw logistieke proces op georganiseerde wijze verloopt. Wij staan voor:

  • Snelheid: uw transport op tijd bij uw consumenten en de retail
  • Maatwerk: een logistieke oplossing die bij u past
  • Flexibiliteit: uw wensen zijn ons uitgangspunt
  • Betrokkenheid: we zijn er voor u
  • Persoonlijk contact: we houden u op de hoogte

Schakel ons in voor al uw transportkwesties

Wilt u ons inschakelen voor het transport naar uw consumenten en de retail? We zijn u graag van dienst. Of u ons nu wilt inschakelen voor het transport van voedingsmiddelen of van andere goederen; we leveren altijd snel transport. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 252 624 257 of door een e-mail te sturen naar info@yando.nl.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics