Fabricageproducten vervoeren

Vraag uw offerte aan

Home » Industrie & Fabricage

Wilt u het transport van industrieproducten en fabricageproducten efficiënt regelen en deze door een expert te laten vervoeren? Schakel Y&O in uit Nieuw-Vennep nabij Hoofddorp! Met meer dan twaalf jaar ervaring en gedegen kennis van het logistieke vak zijn we u graag van dienst. Dankzij onze korte communicatielijnen profiteert u van een aanpak op maat.

Fabricageproducten vervoeren; hoe werkt het?

Het transport van industrieproducten en fabricageproducten heeft behoorlijk wat voeten in de aarde. De afmetingen lopen sterk uiteen en iedere zending vereist een unieke aanpak. Zo moeten er soms kleine componenten worden verscheept middels regulier transport, terwijl u andere keren fabricageproducten met buitengewone maten naar een ander continent wilt vervoeren. In het laatste geval moet u speciaal transport regelen en krijgt u veelal met ingewikkelde douaneprocedures te maken. Dan is het natuurlijk uitermate handig en tijdbesparend om een logistieke partner in de arm te nemen die verstand van zaken heeft. Y&O biedt u een totaaloplossing en leidt het logistieke proces in goede banen. Wij verzorgen het transport van uw industrieproducten en fabricageproducten volledig. Indien gewenst geven we tevens gehoor aan wensen op het gebied van opslag en distributie.

Transport van industrie- en fabricageproducten: snel en adequaat

Zeevracht, luchtvracht en wegvervoer: alles is mogelijk bij Y&O. Wij berekenen snel de voordeligste optie voor u. Soms betekent dit dat we diverse transportvormen met elkaar combineren. Gaat u akkoord met het door ons gepresenteerde voorstel? Dan gaan we direct voor u aan de slag! Een samenwerking met ons staat voor:

  • Efficiëntie: een vlot en vlekkeloos logistiek proces
  • Snelheid: we schakelen direct op basis van uw wensen
  • Maatwerk: uw zending vereist een unieke oplossing
  • Persoonlijk contact: we houden u steeds op de hoogte
  • Proactief optreden: we monitoren uw zending zorgvuldig

Laat ons uw fabricageproducten transporteren

Wilt u fabricageproducten op efficiënte wijze laten vervoeren? We helpen u graag met snel transport op maat van industrieproducten en fabricageproducten. Hierbij luisteren we graag naar uw wensen en bieden we een persoonlijke aanpak. Wilt u meer weten over hoe we werken? Bel dan naar +31 (0) 252 624 257 of stuur een e-mail naar info@yando.nl.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics