Werkkleding transport

Vraag uw offerte aan

Home » Mode & Kleding

Wilt u voor werkkleding of kleding voor consumenten transport regelen? Y&O in Nieuw-Vennep, vlak bij Hoofddorp, regelt een totaaloplossing voor u op efficiënte, betrokken en prijsbewuste wijze! Naast het vervoeren van kleding kunt u ook bij ons terecht voor distributie van kleding in en buiten Nederland.

Voor werkkleding en reguliere kleding verzorgen wij efficiënt transport

Het vervoeren van kleding vereist een bijzondere aanpak. Kledingstukken vereisen een bepaald soort verpakking en moeten in perfecte staat arriveren. Werkkleding en algemene kleding zijn vaak kwetsbare producten waarvoor u het juiste transport moet vinden. Daarom is het belangrijk dat u met een logistieke partner samenwerkt die hier verstand van heeft. Met meer dan twaalf jaar ervaring en een oplossingsgerichte aanpak kunnen wij u een maatwerkoplossing bieden. Laat uw kleding bijvoorbeeld verschepen naar Australië. Of laat kleding vervoeren vanuit/naar diverse Europese landen.

Distributie van kleding in en buiten Nederland

U schakelt ons ook in voor efficiënte distributie van kleding in Nederland en erbuiten. Bij ons profiteert u van een wereldwijd netwerk. Daardoor kunnen we overal snel schakelen. Zo maken wij de distributie van kleding in Nederland, maar ook daarbuiten, mogelijk. Ook voor adequate opslag voor transport van werkkleding en algemene kleding kunt u bij ons terecht. Wij beschikken namelijk over goed beveiligde warehousefaciliteiten. Wilt u de verpakking van de kleding die u wilt vervoeren op een gedegen manier regelen? Wij zijn bekend met de regelgeving omtrent verpakkingen. Het transport van uw werkkleding en reguliere kleding is bij ons in deskundige handen!

Wat kunt u van ons verwachten bij het vervoeren van kleding

Van luchttransport tot wegvervoer en van distributie van kleding in Nederland tot douaneformaliteiten over de grens: wij ontzorgen u volledig op logistiek gebied. Wij luisteren naar uw wensen en gaan direct aan de slag met het vervoeren van uw kleding. Een samenwerking met ons is:

  • Efficiënt: de lijnen zijn kort en we schakelen snel
  • Prijsbewust: u betaalt de beste prijs voor hoge kwaliteit
  • Persoonlijk: we beschouwen uw zending als de onze
  • Flexibel: we passen ons aan uw wensen aan
  • Zorgeloos: transport van kleding helemaal geregeld

Schakel onze hulp in voor volledige ontzorging op logistiek gebied

Zoekt u een ijzersterke partij voor de distributie en het transport van kleding in en buiten Nederland? Y&O in Nieuw-Vennep, dicht bij Hoofddorp, is uw partner voor een zorgeloos logistiek traject. Wij hebben ruime ervaring met het transport van mode en werkkleding. Bel naar +31 (0)252 624 257 of stuur een e-mail naar info@yando.nl om een offerte aan te vragen.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics