Logistiek & Distributie

Vraag uw offerte aan

Home » Logistiek & Distributie

Een door-to-doorbezorging voor uw lading nodig? Y&O neemt u al het werk uit handen. Wij halen uw goederen op, verzorgen het transport en regelen de distributie!

Het logistieke proces – oftewel, het organiseren, plannen, vervoeren en distribueren van uw goederenlading – is ingewikkeld. Uw goederen moeten op veilige en doeltreffende wijze worden getransporteerd van begin- naar eindlocatie. Wellicht wilt u uw producten eerst naar Nederland brengen om ze van hieruit naar diverse landen te vervoeren. Om een dergelijk logistiek traject in goede banen te leiden is ervaring en kennis vereist. Y&O houdt zich reeds meer dan 12 jaar bezig met logistiek en distributie. Wij ontzorgen u graag door een totaaloplossing voor u te verzorgen. Dat doen we op een adequate, deskundige en betrokken manier!

Gaat u een samenwerking aan met Y&O, dan kiest u voor:

  •  Snelheid: we reageren altijd snel op uw vragen
  •  Doelgerichtheid: we denken in oplossingen, niet in problemen
  •  Kwaliteit: de beste service tegen een gunstige prijs
  •  Persoonlijk contact: elke klant is uniek
  •  Maatwerk: een passende oplossing voor uw vraagstuk

LOGISTIEK EN DISTRIBUTIE: MAATWERKOPLOSSINGEN

“De mogelijkheden op het gebied van logistiek en distributie zijn erg divers. Het is belangrijk om prijs, kwaliteit en snelheid naast elkaar te zetten en te kiezen voor de beste optie. Dit doen wij voor elke klant.
Want daar heeft iedereen baat bij.”

LOGISTIEK EN DISTRIBUTIE:
3 MOGELIJKHEDEN

U kunt uw producten op 3 verschillende manieren van punt A naar B krijgen: per zee-lucht- of wegtransport. Vaak is een combinatie van verschillende transportmodaliteiten noodzakelijk. Y&O berekent snel de gunstigste optie voor u. Indien gewenst regelen we natuurlijk ook de cruciale laatste stap in het logistieke proces: de distributie van uw goederen.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics