Boottransport

Home » Boottransport

Y&O is uw specialist als het gaat om betrouwbaar boottransport. Moet u jachten, zeilboten of masten verplaatsen over grote afstand, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt gebruikmaken van een kraan en opleggers die voor elke bootomvang verkrijgbaar zijn. Het vervoeren van een boot kan in diverse omstandigheden een lastige klus zijn, maar niet als u kiest voor het prestige van Y&O. Profiteer van een aantrekkelijk tarief, waarbij de prijs wordt berekend op basis van omvang, afstand en de typen vergunningen.

Betrouwbaar boottransport

U wilt uw boot zonder problemen van A naar B vervoeren. Wij houden van een persoonlijke aanpak. Wij helpen u met alle voorbereidingen en zorgen vervolgens dat uw boot op een betrouwbare manier getransporteerd wordt. Niet alleen binnen de Benelux zijn wij actief, maar ook ver daarbuiten. Wilt u boten over grote afstand laten vervoeren? Geen probleem! Is het een last-minute aanvraag? Ook dan zorgen we op dezelfde secure wijze voor uw boottransport.

Bekijk de mogelijkheden

U kiest bij ons uit een breed aanbod van diverse opleggers. Onafhankelijk van de omvang van uw boot zorgen we voor vervoer op maat. Wilt u meer advies over boottransport? Wij voorzien u graag van meer informatie. Wilt u gebruikmaken van onze mogelijkheden? Vraag dan snel een offerte aan voor het transporteren van uw boot. Wij zijn te bereiken via +31 (0)252 624 257.

LAST-MINUTE SOLUTIONS
REGULAR TRANSPORT
SPECIAL TRANSPORT

Arrange my transportation

+31 (0) 252 624 257

Call us for more information

Last-minutes transport?

We like to help you!

Y & O Freight Logistics