Home » Over ons

OVER ONS

‘The door-to-door experts’: dat is het motto van logistiek bedrijf Y&O. Volledige ontzorging staat bij ons centraal. Als logistieke dienstverlener weten wat er nodig is om uw lading van punt A naar B te krijgen.

Alles begint met een luisterend oor. Daar zijn wij van overtuigd. Daarom luisteren we nauwkeurig naar uw wensen en eisen. Alleen zo kunnen we de snelle en degelijke logistieke dienstverlening bieden waar we voor staan als gerenommeerd logistiek bedrijf. Omdat we bijna 20 jaar ervaring hebben en over een uitgebreid netwerk beschikken, kunnen we goed schakelen en flexibel handelen. Bij Y&O zijn de communicatielijnen kort en is het contact persoonlijk. U bent voor ons geen nummer zoals bij andere logistieke bedrijven. Wij kennen uw naam, houden de status van uw zending nauwlettend in de gaten en u op de hoogte.

LOGISTIEK BEDRIJF Y&O HECHT WAARDE AAN:

  • Snelheid: uw spoedzending realiseren we graag
  • Betrokkenheid: we beschouwen uw zending als de onze
  • Prijs-kwaliteitverhouding: u betaalt de beste prijs voor hoge kwaliteit
  • Oplossingen: elk probleem is het begin van een oplossing
  • Service: we zijn pas tevreden als u tevreden bent

STAP VOOR STAP VAN PUNT A NAAR B

“Een zending doorloopt allerlei fases voordat ze haar eindbestemming bereikt. Wij monitoren de vracht nauwkeurig en brengen de klant regelmatig op de hoogte van de status van diens goederen.”

Y&O: EEN BETROUWBARE LOGISTIEKE DIENSTVERLENER

In 2004 werd Y&O Freight Logistics opgericht. Met gedegen kennis van het logistieke vak en een uitgebreid wereldwijd netwerk bedienen we onze klanten inmiddels al bijna 20 jaar met veel toewijding en plezier. Deze dienstverlening verrichten wij vanuit TAPA Freight Terminal 207, een modern en goed beveiligd logistieke verzamellocatie in Nieuw-Vennep.

Y&O heeft ook de status Erkend Luchtvrachtagent (Regulated Agent). Uw luchtvracht krijgt dan sneller toegang tot vliegvelden en vliegtuigen. Ook krijgt Y&O daardoor geen aanvullende veiligheidsmaatregelen opgelegd. Onze ‘Regulated Agent’ code is : NL/RA/00085-00. Onze RA gegevens zijn ook te vinden op de website van de EU-database.

Deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Sinds 2012 zijn wij Authorized Economic Operator (AEO) – Full. De logistiek is een ingewikkelde branche waarbinnen het kennen van de regels essentieel is. Onze medewerkers hebben dan ook diverse certificaten behaald om adequaat te kunnen opereren binnen logistieke bedrijven. En hun enthousiasme en betrokkenheid? Die zijn aangeboren!

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics