Hoe wij werken

Vraag uw offerte aan

Home » Hoe wij werken

Snelheid en volledige ontzorging: dat zijn de pijlers van Y&O. Wij vinden het belangrijk om in al uw transport- en opslagbehoeftes te voorzien en alles voor u te regelen. Door onze jarenlange ervaring en ons vermogen om goed te luisteren, begrijpen we wat er nodig is om uw lading van punt A naar B te krijgen. Op een adequate, efficiënte en betrokken manier. Of u nu een agentexpediteur of verlader bent, wij bieden de oplossing die u zoekt. Klop gerust bij ons aan met uw wensen. We denken graag met u mee over de beste oplossing!

LAST-MINUTE TRANSPORT

Last-minute transport nodig omdat u een zending met spoed moet vervoeren? Y&O helpt u graag uit de brand. Hoge prioriteitszendingen zijn bij ons geen probleem! Moet u direct onderdelen of goederen transporteren? Heeft u diensten als aircraft-on-ground of on-board-courier nodig? Y&O draagt snel een passende oplossing aan. Ongeacht de tijd van de dag stellen we alles in het werk om uw wensen omtrent last-minute transport te vervullen. Omdat we begrijpen dat uw zending zo snel mogelijk op haar plek van bestemming moet arriveren.

LAST-MINUTE TRANSPORT: DE WERELD VAN LOGISTIEK SLAAPT NIET

Sommige bedrijven zijn niet op reguliere tijden werkzaam. Die hebben ook buiten kantoortijden snel een logistieke oplossing nodig. Wij bieden hen graag de helpende hand door last-minute transport te verzorgen.

Heeft u dringend last-minute transport nodig? Twijfel niet en neem direct contact met ons op. Met bijna 20 jaar ervaring, een dekkend logistiek netwerk en een flinke dosis betrokkenheid dragen we binnen de kortste keren een maatwerkoplossing aan!

REGULIER TRANSPORT
Zijn de afmetingen en het gewicht van uw lading gangbaar? Dan verzorgen wij graag regulier transport voor u.

Wanneer u regulier transport wenst te regelen, kunt u kiezen uit 3 opties: zeelucht– of wegvervoer. Soms is een combinatie van twee transportmodaliteiten noodzakelijk.
Y&O kan snel voor u berekenen wat de gunstigste optie is. Wij bieden u dan ook altijd een prijsbewuste totaaloplossing.

REGULIER TRANSPORT:
DE DAGELIJKSE PRAKTIJK

Alle zendingen met normale afmetingen en een gangbaar gewicht vallen onder regulier transport. Zulke ladingen zijn meer regel dan uitzondering. Zodoende houden we ons op dagelijkse basis bezig met deze transportvorm.

Regulier transport wordt vaak verward met het verzorgen van regelmatige zendingen. Het is belangrijk om te weten dat goederen met reguliere afmetingen zowel met als zonder regelmaat kunnen worden verzonden. Wellicht moet u elke week of iedere maand een lading in- of uitvoeren. Zo geschiedt de verzending van bepaalde radioactieve stoffen soms op een vast tijdstip per week, omdat dergelijke producten aan strenge tijdregels gebonden zijn. In dat geval zit er een continuïteit in uw transportwensen. We spreken dan van regelmatig regulier transport.

Wilt u regulier transport snel en efficiënt regelen via een betrouwbare logistieke partner? Neem dan gerust contact op met Y&O. Met bijna 20 jaar ervaring en gedegen vakkennis helpen we u snel aan een passende oplossing.

SPECIAAL TRANSPORT
Vereisen uw goederen speciaal transport? Dan is Y&O de perfecte partner voor u. Wij verzorgen snel een probleemloos logistiek traject!

De grootte en het gewicht van uw zending bepalen of deze onder regulier of speciaal transport valt. Hebben uw goederen buitengewone maten of een afwijkend gewicht, dan heeft u speciaal transport nodig. Om dit goed te regelen zoekt u natuurlijk een betrouwbare en ervaren partner op logistiek gebied. Y&O ontzorgt u volledig.

SPECIAAL TRANSPORT VERGT CREATIEVE
OPLOSSINGEN

Soms is het ingewikkeld om een lading te verzenden, omdat deze geen reguliere afmetingen of normaal gewicht heeft. Dan is het nodig om even te puzzelen, passen en meten. Wij luisteren goed naar de wensen van de klant en komen binnen no-time met een oplossing voor speciaal transport.

Een voorbeeld: u heeft een projectlading die niet in een regulier vliegtuig past. Toch moet u uw goederen van punt A naar B zien te krijgen. In een dergelijk geval bieden wij charteroplossingen aan. Middels ons uitgebreide netwerk en ons adequate oplossingsvermogen zorgen we dat uw transportwensen snel en probleemloos worden vervuld.

Wilt u graag worden ontzorgd op het gebied van speciaal transport? Neem dan contact op met Y&O. Wij zetten onze jarenlange ervaring graag in om u te helpen. Bovendien heeft u aan ons een betrokken logistieke partner die snel schakelt en u steeds op de hoogte houdt omtrent uw zending!

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics