Hightecht transport

Vraag uw offerte aan

Home » High tech

Wilt u uw hightech transport laten regelen door een betrouwbare en kundige partij? Y&O uit Nieuw-Vennep, nabij Hoofddorp, is u graag van dienst! We vervoeren onder meer hightechgoederen op snelle en efficiënte wijze, zodat deze snel op de door u gewenste bestemming arriveren. We ontzorgen u volledig, zodat u niet meer naar het transport van uw goederen hoeft om te kijken.

Hightech transport in binnen- en buitenland

Van mobiele telefoons tot gloednieuwe gadgets: hightech goederen zijn enorm in trek en moeten regelmatig worden vervoerd. Als het om het vervoeren van hightechgoederen gaat, wilt u dat het logistieke proces probleemloos verloopt. Uw zending moet immers veilig en ongehinderd op haar eindbestemming arriveren, of dit nu Spanje of Amerika is. Wellicht wilt u uw zending naar diverse landen verschepen. In dat geval is het zeer belangrijk dat de douaneformaliteiten op een gestroomlijnde manier verlopen, zodat onnodige vertragingen worden voorkomen. Zodoende zoekt u een betrouwbare logistieke partner met kennis van zaken.

Door-to-dooroplossing

Y&O heeft meer dan twaalf jaar ervaring en verzorgt graag een door-to-dooroplossing voor u. Op basis van uw wensen berekenen we snel welke vervoersvorm het voordeligst is: zee-, lucht- of wegtransport. Een combinatie van deze drie vormen is eveneens mogelijk. Wilt u naast hightech transport ook de opslag en distributie van uw hightechproducten organiseren? Of heeft u spoedtransport nodig? Dat is bij ons geen probleem. Wij bieden een totaaloplossing waarmee u geheel wordt ontzorgd.

Ervaar zelf de voordelen van nauwkeurig en efficiënt hightech transport

Nauwkeurigheid en efficiëntie zijn sleutelwoorden wanneer het gaat om hightech transport. Besteed het vervoeren van hightechgoederen uit aan Y&O, en dan kunt u rekenen op:

  • Snelheid: efficiënt transport van punt A naar B
  • Flexibiliteit: we stemmen het logistieke proces af op uw wensen
  • Doelgerichtheid: een passende oplossing voor uw hightech transport
  • Betrokkenheid: we zijn er wanneer u ons nodig heeft
  • Prijsbewustzijn: een scherpe prijs-kwaliteitverhouding

Schakel ons in voor het vervoeren van hightechgoederen

Wilt u uw hightechgoederen laten vervoeren door een specialist? We transporteren uw goederen op een veilige en snelle manier. Heeft u vragen over zaken met betrekking tot hightech transport? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 252 624 257 of door een e-mail te sturen naar info@yando.nl.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics