Transport van voedingsmiddelen

Vraag uw offerte aan

Home » Voedingsmiddelen

Wilt u het transport van voedingsmiddelen en verse producten op efficiënte, snelle en gedegen wijze regelen? Y&O in Nieuw-Vennep, vlak bij Hoofddorp, zet zijn ervaring en kennis graag voor u in! Van verse groenten en zuivelproducten tot gekoelde kant-en-klaarmaaltijden: alle voedingsmiddelen vereisen vroeg of laat vervoer. Hoe krijgt u dergelijke goederen van de productielocatie naar de winkel of groothandel? Het is van groot belang dat u het transport van verse producten goed regelt. Uw voedingsmiddelen zijn immers aan bederf onderhevig en dienen aan allerlei regels te voldoen om een soepel vervoer te garanderen.

Totaaloplossing voor het transport van verse producten en voedingsmiddelen

Wij helpen u graag bij het organiseren van een gestroomlijnd logistiek proces. Snel en efficiënt transport is bij verse producten en voedingsmiddelen uiteraard van groot belang. Of u nu transport met droogijs of ongeconditioneerd vervoer voor uw voedingsmiddelen wenst, wij bieden een totaaloplossing waarmee u geheel wordt ontzorgd. Zo kiest u bij ons ook uit andere transportdiensten, zoals opslag en distributie. Zowel binnen Europa als nationaal profiteert u van ons dekkende, wereldwijde netwerk en onze snelle werkwijze. Zodoende kunt u ervan uitgaan dat het transport van uw voedingsmiddelen spoedig verloopt!

Altijd een efficiënte oplossing

Stel: u belt ons omdat u consumentengoederen vanuit Amerika wilt laten importeren naar Europa. Na aankomst in Nederland moet de helft van uw zending worden opgeslagen in ons warehouse. De andere helft dient direct te worden gedistribueerd. Bij ons zijn dergelijke logistieke wensen voor vervoer van voedingsmiddelen geen enkel probleem! Wij luisteren goed naar uw wensen en gaan direct voor u aan de slag. Bij ons mag u rekenen op:

  • Een maatwerkoplossing die geheel is afgestemd op uw eisen
  • Een scherpe prijs-kwaliteitverhouding
  • Kennis van actuele regels omtrent het transport van voedingsmiddelen
  • Een flexibele samenwerking en inachtneming van uw wensen
  • Een proactieve logistieke partner die graag als uw vraagbaak dient

Schakel ons in voor vervoer van voedingsmiddelen

Bij het transport van verse producten is snelheid en efficiëntie zeer belangrijk. Daarnaast is het vervoer van voedingsmiddelen verbonden aan vele strenge eisen in verband met voedselveiligheid. Wij nemen het logistieke traject graag voor u uit handen en verzorgen een vlekkeloos proces. Neem contact op met Y&O in Nieuw-Vennep, nabij Hoofddorp, door te bellen naar +31 (0)252 624 257 of door een e-mail te sturen naar info@yando.nl.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics