Transport met droogijs

Home » Transport met droogijs

Transport met droogijs is handig voor producten die geconditioneerd vervoerd dienen te worden. Bevroren artikelen of sommige farmaceutische middelen moeten bijvoorbeeld gedurende de hele rit, vaart of vlucht gekoeld blijven. Y&O in Nieuw-Vennep, vlak bij Hoofddorp, houdt graag rekening met de maatregelen die uw vracht nodig heeft om in optimale conditie te arriveren.

Spoedig transport met droogijs

Voor sommige artikelen is het belangrijk dat ze gekoeld bewaard worden. Zo kunnen uw voedingsmiddelen bijvoorbeeld bederven als ze te warm worden. Als u medicijnen wilt vervoeren, dienen die eveneens in lage temperaturen getransporteerd te worden. Wij verzorgen voor dit soort middelen vaak transport met droogijs. Dankzij de stabiele, extreem koude temperatuur is dit materiaal ideaal voor verkoeling. Bovendien is het voor u voordeliger dan transportmiddelen met een ingebouwde vriezer. De extreem lage temperatuur voorkomt eveneens dat bacteriën de kans krijgen om uw product te bederven. Laat het transport van geconditioneerde goederen dus gerust aan ons over. Wij ontzorgen u volledig, van de planning tot nalevering.

Vraag een offerte aan

Wilt u bevroren of gekoelde goederen vervoeren? Y&O in Nieuw-Vennep, vlak bij Hoofddorp, verzorgt graag transport met droogijs. Of u ze nu nationaal of internationaal transporteert, wij bedenken een efficiënte oplossing op maat. Neem contact met ons op voor een offerte via info@yando.nl of +31 (0)252 624 257.

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics