Medicijnen vervoeren

Vraag uw offerte aan

Home ┬╗ Medicijnen & Gezondheidsproducten

Y&O uit Nieuw-Vennep, nabij Hoofddorp, is een expert in het transport van onder meer medicijnen en gezondheidsproducten en we weten precies hoe we die het beste kunnen vervoeren. Wilt u het internationaal transport van medicijnen en gezondheidsproducten goed regelen? We bieden logistieke maatwerkoplossingen!

Waar moet u op letten als u medicijnen wilt vervoeren?

Bij het transport van medicijnen en gezondheidsproducten spelen kwaliteit en veiligheid een cruciale rol. Uw zending dient op de juiste wijze te worden verpakt en vervoerd. Daarnaast moeten douaneformaliteiten vlot en correct worden afgehandeld, zodat uw zending geen onnodige vertraging oploopt. Met meer dan twaalf jaar ervaring verzorgt Y&O het gehele logistieke traject voor u. Of u uw producten nu naar een Europese bestemming of internationaal wilt vervoeren, wij bieden door-to-dooroplossingen, wat betekent dat we het transport van medicijnen en gezondheidsproducten van a tot z voor u organiseren. Uw goederen worden opgehaald, vervoerd, opgeslagen, gedistribueerd en bezorgd op hun eindbestemming; of dit nu een groothandel of apotheek is. Afhankelijk van uw wensen verzorgen we zee-, lucht- of wegtransport. U kunt ervan uitgaan dat we altijd de gunstigste optie voor u berekenen. Ziet u een volledige logistieke ontzorging wel zitten zodat u zich kunt focussen op andere werkzaamheden? Kies dan voor een samenwerking met ons transportbedrijf!

Gestroomlijnd internationaal transport van medicijnen en gezondheidsproducten

Wilt u het transport van medicijnen en gezondheidsproducten in betrouwbare handen leggen? Of wilt u andere goederen laten vervoeren, zoals batterijen? We zijn een toegewijde en ervaren logistieke partner. Onze lijnen zijn kort en onze kennis is breed. Wij hechten grote waarde aan:

  • Snelheid: u belt en wij gaan aan de slag
  • Maatwerk: een oplossing die op uw wensen is afgestemd
  • Effici├źntie: uw zending zo spoedig mogelijk van punt A naar B
  • Betrokkenheid: we geven gehoor aan uw eisen
  • Korte lijnen: we zijn er wanneer u ons nodig heeft

Vraag meer informatie over het vervoeren van medicijnen en gezondheidsproducten

Wilt u meer weten over hoe het vervoeren van medicijnen en gezondheidsproducten werkt? We weten alles over het transport van medicijnen en gezondheidsproducten en helpen u dan ook graag verder, of u de goederen nu binnen Europa wilt vervoeren of internationaal. Het is zelfs mogelijk om spoedtransport door ons te laten regelen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 (0) 252 624 257 of stuur een e-mail naar info@yando.nl. We beantwoorden met plezier uw vragen en denken met u mee.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics