Transport van batterijen via ons in Nieuw-Vennep

Home » Transport van batterijen Nieuw-Vennep

Het transport van batterijen gaat gepaard met een uitgebreid logistiek traject, maar voor Y&O in Nieuw-Vennep, dicht bij Hoofddorp, is dit geen probleem. Wij zijn bekend met de strenge regelgevingen waar uw vracht aan moet voldoen. Ons bedrijf in Nieuw-Vennep verzorgt graag het vervoer van uw lithium batterijen zonder dat er vertraging ontstaat. Daarnaast houden we graag rekening met uw eisen, zoals een tijdslimiet of een specifiek transportatiemiddel.

Veilig en snel transport van batterijen bij ons bedrijf in Nieuw-Vennep

Batterijen vallen, vanwege brandgevaar, onder gevaarlijke stoffen. Daardoor, weten wij in Nieuw-Vennep, is het transport van batterijen heel anders dan bijvoorbeeld het vervoeren van kleding. Het vervoer van lithium batterijen gaat namelijk gepaard met vele regelgevingen, maar bij ons bedrijf in Nieuw-Vennep slaan we geen stap over. Wij zorgen ervoor dat uw batterijen op de juiste manier vervoerd worden, zonder onnodige vertragingen. U profiteert van onze expertise op het gebied van ADR-transport en onze erkende status als transporteur. Onze specialisten in Nieuw-Vennep adviseren u graag over het beste transportatiemiddel voor het vervoer van lithium batterijen.

U profiteert bij ons van vele mogelijkheden

Voor het transport van batterijen en andere stoffen, schakelt u ons bedrijf in Nieuw-Vennep, nabij Hoofddorp, in. Wij zijn namelijk al twaalf jaar actief in de logistiek, waardoor wij een overzicht hebben van de zaken die nodig zijn voor een soepel logistiek traject. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons in Nieuw-Vennep terecht voor het vervoer van lithium batterijen over zee. U bent altijd verzekerd van de efficiëntste oplossing.

Vraag een offerte aan

Als u er zeker van wilt zijn dat het transport van uw batterijen snel verloopt, raadpleegt u Y&O in Nieuw-Vennep. Wij zijn op de hoogte van alle nodige maatregelen, waardoor we onnodige vertragingen voorkomen. Daarnaast houden we rekening met uw wensen. Stuur een e-mail naar info@yando.nl of bel naar +31 (0)252 624 257 en regel efficiënt vervoer van lithium batterijen via ons bedrijf in Nieuw-Vennep.

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics