ADR-transport via ons bedrijf in Nieuw-Vennep

Home » ADR-transport Nieuw-Vennep

Regel foutloos ADR-transport van en naar Nederland via ons transportbedrijf in Nieuw-Vennep. Het vervoer van licht ontvlambare of milieugevaarlijke goederen is verbonden aan vele strenge eisen. Y&O is op de hoogte van alle voorwaarden waar uw vracht aan moet voldoen. Daarnaast houden we graag rekening met uw eisen.

Snel ADR-transport binnen en buiten Nederland dankzij ons bedrijf in Nieuw-Vennep

Het vervoer van lithium batterijen en andere schadelijke stoffen moet volgens het ADR. Er zijn echter verschillende gevarenklassen die ieder aan andere eisen moeten voldoen. Mijnbouwproducten, zoals kolen, zijn bijvoorbeeld klasse vier omdat ze brandbaar zijn. Laat ADR-transport van en naar Nederland gerust over aan ons bedrijf in Nieuw-Vennep. Wij implementeren de juiste maatregelen om een veilig en efficiënt transport te garanderen. Zo voorkomen we onnodige vertragingen in uw logistieke traject.

Andere bijzondere soorten transport

U schakelt ons ook in voor andere speciale soorten transport. Zo laat u bijvoorbeeld goederen voor de marine door ons transporteren. Daarnaast coördineert u via ons het vervoer van waardevolle spullen, zoals kunstwerken. Wilt u onderdelen van de automotive-industrie transporteren? Wij zijn eveneens gespecialiseerd in het transporteren van autoproducten. U ziet, onze capaciteiten kennen letterlijk en figuurlijk geen grenzen.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw vracht

Voor speciaal transport en ADR-transport binnen en buiten Nederland raadpleegt u Y&O in Nieuw-Vennep. Wij verzorgen een foutloos logistiek traject op maat dat aan alle veiligheidseisen voldoet. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)252 624 257 of stuur een e-mail naar info@yando.nl.

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics