Voor mijnbouwproducten regelen wij transport

Vraag uw offerte aan

Home » Energie, Mijnbouw & Projecten

Wilt u energie- en mijnbouwproducten vervoeren of transport van goederen voor een project regelen? Y&O in Nieuw-Vennep, dicht bij Hoofddorp, helpt u er graag bij. Onze dienstverlening is snel, adequaat en efficiënt! Zelfs voor lastminuteopdrachten bedenken wij een efficiënte oplossing op maat.

Energie- en mijnbouwproducten vereisen efficiënt transport van een expert

Het transport van energie- en mijnbouwproducten kent specifieke regels. Wanneer u voor een project transport wilt regelen, krijgt u eveneens te maken met speciale vereisten – bijvoorbeeld omtrent verpakking van gevaarlijke stoffen. Daarnaast zijn er complexe douaneprocedures die op de juiste manier moeten worden afgehandeld om onnodige vertragingen te voorkomen. Dan is het uiteraard handig om een logistieke partner te hebben die alles in één keer goed voor u regelt. Bij ons kunt u terecht voor een door-to-dooroplossing. Dat wil zeggen dat wij u het gehele logistieke proces uit handen nemen om het van a tot z te organiseren. De energie- en mijnbouwproducten van uw bedrijf bereiken hun eindbestemming op het door u gewenste tijdstip dankzij ons snelle transport. Voor een project transport regelen is nooit eenvoudiger geweest! U regelt via ons bijvoorbeeld professionele opslag. Daarnaast schakelt u ons in voor efficiënte distributie van uw producten.

Vlekkeloze logistieke processen

Wij zijn als experts in transport gespecialiseerd in het vervoer van gevaarlijke stoffen, zoals energie- en mijnbouwproducten. Of u nu bijzonder transport voor energieproducten, voor mijnbouwproducten of voor een project wilt regelen, wij verzorgen een efficiënt logistiek traject voor u. Een samenwerking met Y&O staat voor:

  • Snelheid: we bieden binnen no-time een totaaloplossing
  • Prijsbewustzijn: we berekenen de voordeligste optie voor u
  • Maatwerk: uw zending is uniek
  • Flexibiliteit: u vraagt, wij schakelen
  • Betrokkenheid: u staat er niet alleen voor

Kies voor het beste transport

Om energieproducten en materiaal voor mijnbouw te vervoeren, schakelt u ons in. Bij transport van dit soort stoffen krijgt u namelijk te maken met douaneformaliteiten die wij snel afhandelen. Bel daarom naar +31 (0)252 624 257 of stuur een e-mail naar info@yando.nl en plan een gesprek met ons in. Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics