Bijzonder transport

Home » Bijzonder transport

Y&O in Nieuw-Vennep, nabij Hoofddorp, is gespecialiseerd in bijzonder transport. Wilt u bijzondere apparaten vervoeren, maar weet u niet hoe de logistieke processen in elkaar zitten? Dan helpen we u graag verder met maatwerk. Of u nu speciale goederen wilt vervoeren binnen hetzelfde land of naar het buitenland; wij zijn dé logistiek partner voor u.

Wat komt er allemaal kijken bij bijzonder transport?

We zijn gespecialiseerd in bijzonder transport en verzorgen het gehele proces voor u. Bij bijzonder vervoer is elke situatie anders. Zo krijgt u te maken met de afstand, de deadline, het type transport en de omvang van het te vervoeren object. We luisteren graag naar uw wensen en stemmen met u de beste manier van transport af. Zo kiest u of u uw goederen wilt vervoeren via boottransport, over de weg of via een andere transportmethode. We bieden een persoonlijke aanpak, zodat we altijd een methode vinden die bij uw situatie past. Daarnaast bieden we ook een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding aan voor bijzonder of speciaal transport.

Informeer naar de dienstverlening van ons bedrijf dat gespecialiseerd is in transport

Wilt u graag een bedrijf inhuren dat gespecialiseerd is in bijzonder transport voor het vervoeren van bijzondere goederen? Y&O is u graag van dienst. Welke goederen u ook wilt vervoeren; wij bieden altijd een passende oplossing en maatwerk. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 252 624 257 of stuur een e-mail naar info@yando.nl. We beantwoorden graag al uw vragen.

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics