Marine transport

Vraag uw offerte aan

Home » Marine

Y&O helpt de marine graag met transport door het logistieke proces voor de zending vlekkeloos te laten verlopen. Wij begrijpen dat de marine vervoer van objecten zonder onnodige vertragingen moet regelen. Snelheid is dan ook ons sleutelwoord! Daarnaast profiteert u bij ons van een persoonlijke benadering en oplossingen op maat.

Voor de marine regelen wij ook efficiënt transport

Transport voor de marine regelen is een vak apart. Het vervoer van goederen uit deze tak is vaak gebonden aan een strikte regelgeving en bijzondere eisen. Zo krijgt u te maken met complexe douaneformaliteiten. Daarnaast zijn de verpakkingen van gevaarlijke goederen vaak afwijkend. Daarom is het essentieel om een ervaren logistieke partner te selecteren die ervoor zorgt dat uw zending probleemloos van punt A naar B wordt gebracht. Wij bieden u graag een helpende hand. Wij verzorgen praktische totaaloplossingen die alle stappen in het logistieke proces dekken. Zo kunnen we voor de marine transport en distributie van goederen verzorgen. Veilige opslag is bij ons ook mogelijk. We berekenen snel de voordeligste optie voor u. Afhankelijk van uw wensen regelen we zee-, lucht- of wegtransport voor uw zending, zodat deze tijdig op haar eindbestemming arriveert!

De voordelen van een samenwerking met ons bedrijf

Met meer dan twaalf jaar ervaring, een wereldwijd netwerk en een flinke dosis toewijding is Y&O in Nieuw-Vennep, nabij Hoofddorp, u graag van dienst. Efficiëntie en service staan bij ons voorop. Volledige ontzorging: dat mag u van ons verwachten! Wij verzorgen dan ook door-to-dooroplossingen. Dat doen we:

  • Snel: u belt, wij gaan aan de slag
  • Flexibel: uw wens is ons bevel
  • Betrokken: we vinden uw zending even belangrijk als u
  • Proactief: we houden u goed op de hoogte
  • Nauwkeurig: we monitoren uw vracht tijdens het gehele proces

Informeer naar de mogelijkheden

Omdat wij als transportbedrijf garant staan voor dienstverlening van topkwaliteit, zijn wij uitermate geschikt om transport voor defensie te bewerkstelligen. Y&O in Nieuw-Vennep, dicht bij Hoofddorp, is al jaren actief in transport, zowel nationaal als binnen Europa. Daarom kunt u transport voor de marine ook gerust aan ons overlaten. Vraag een offerte aan door een e-mail te sturen naar info@yando.nl of door te bellen naar +31 (0)252 624 257.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics