Verpakkingen voor gevaarlijke stoffen

Vraag uw offerte aan

Home » Handling & Verpakking

Heeft u verpakkingen nodig die geschikt zijn voor gevaarlijke stoffen? Goederen verpakken en zendingen afhandelen: daar heeft u een expert voor nodig. Y&O uit Nieuw-Vennep, nabij Hoofddorp, zorgt ervoor dat uw producten dusdanig worden verpakt dat ze veilig en wel op hun eindbestemming arriveren!

Verpakkingen waarmee gevaarlijke stoffen zorgvuldig worden vervoerd

Zorgvuldig en met veel moeite heeft u uw producten verpakt. Nu verwacht u dat ze zonder problemen worden afgeleverd op het eindadres. Helaas gebeurt dit lang niet altijd. Verpakkingen voor gevaarlijke stoffen moeten namelijk aan allerlei criteria voldoen. Y&O helpt u hier graag bij. Wij zijn bekend met de verschillende criteria en keurmerken. Uw goederen vervoeren en verpakken we dan ook graag! We kunnen het volgende voor u doen op het gebied van handling en verpakking:

  • Sealen
  • Bekisten
  • Omkratten
  • Gevaarlijke goederen verpakken

Handling en verpakking: kant-en-klare oplossingen

“Een verpakking moet aan allerlei eisen voldoen om probleemloos te worden getransporteerd. Goederen verpakken is een taak waarbij veiligheid en regelgeving een grote rol spelen. Wij hebben de vereiste kennis in huis en passen deze dagelijks toe in de praktijk.”

Handling en verpakking van gevaarlijke stoffen

Wilt u gevaarlijke goederen of chemische stoffen verpakken, vervoeren of opslaan? Dan krijgt u met een aparte regelgeving te maken. We hebben ruimschootse ervaring met het ompakken, overgieten en met verpakkingen van gevaarlijke goederen en vloeistoffen. Wij verzorgen de gehele procedure voor u. Met onze gecertificeerde medewerkers, die middels herhalingscursussen up-to-date blijven, bieden we handige totaaloplossingen.

Wij werken enkel met gecertificeerde medewerkers

Onze medewerkers beschikken onder meer over de Certificaten Luchtvervoer Gevaarlijke Stoffen (conform hoofdstuk 1.4 van de ICAO Technical Instructions for the Safe Transport of Dangerous Goods by Air – Category 1, 3 en 6), alsmede over de Certificaten Luchtvervoer Radioactieve Stoffen (conform hoofdstuk 1.4 van de ICAO Technical Instructions for the Safe Transport of Dangerous Goods by Air – Class 7). U kunt de handling en verpakking van uw goederen daarom met een gerust hart aan ons overlaten!

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verpakkingen

Wilt u een expert inschakelen die alles weet van verpakkingen voor gevaarlijke stoffen? Of u nu gevaarlijke stoffen, voedingsmiddelen of andere delicate producten wilt vervoeren; wij regelen alles van a tot z. Voor meer informatie over onze dienstverlening neemt u contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)252 624 257 of door een e-mail te sturen naar info@yando.nl.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics