Chemische stoffen vervoeren vanuit Nieuw-Vennep

Home » Chemische stoffen vervoeren Nieuw-Vennep

Als u chemische en gevaarlijke stoffen wilt vervoeren, is ons bedrijf in Nieuw-Vennep, nabij Hoofddorp, dé partner voor u. We zijn gespecialiseerd in transport én opslag voor de chemische industrie en we kunnen diverse producten voor u transporteren. We bieden een totaaloplossing, zodat u volledig ontzorgd wordt. Daarbij luisteren we naar uw wensen en behoeften, zodat we de juiste vorm van transport aanbieden die geheel naar wens is. Er zijn namelijk verschillende vormen van transport mogelijk. We hanteren korte communicatielijnen en bieden u persoonlijk contact, zodat u altijd goed geholpen wordt.

De beste verpakkingen om chemische en gevaarlijke stoffen te vervoeren vanuit Nieuw-Vennep

We weten precies welke verpakkingen voor gevaarlijke stoffen we het beste kunnen gebruiken tijdens het transport. Het is belangrijk dat chemische en gevaarlijke stoffen volgens de criteria zijn verpakt om deze te mogen vervoeren en dit regelen wij vanuit Nieuw-Vennep. We hebben kennis van alle regelgeving die een grote rol spelen bij de verpakking van goederen voor het transport. We verpakken uw chemische producten volgens deze regelgeving, zodat het transporteren probleemloos verloopt. Y&O verpakt niet alleen gevaarlijke goederen, maar u schakelt ons ook in voor het sealen, bekisten en omkratten van goederen. Als u werkzaam bent in de chemische industrie en een expert wilt inschakelen voor het transport en de opslag van chemische stoffen, kunt u uitstekend bij ons terecht. Ook voor het transport van andere goederen schakelt u ons in. Denk hierbij aan het transport van gezondheidsproducten, auto’s en nog veel meer producten. Onze medewerkers volgen regelmatig herhalingscursussen en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, dus we weten als geen ander hoe we het transport van chemische stoffen zo soepel mogelijk laten verlopen.

Vertrouw op onze expertise op het gebied van transport voor de chemische industrie

Wilt u chemische of gevaarlijke stoffen vervoeren vanuit Nieuw-Vennep? Om op de juiste manier chemische en gevaarlijke stoffen vanuit Nieuw-Vennep te vervoeren, schakelt u het beste een expert in. Zo weet u zeker dat het transporteren van chemische producten vlekkeloos verloopt en hoeft u nergens meer naar om te kijken. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het transport van chemische stoffen, maar we regelen ook opslag indien gewenst. Zo bieden we een totaalservice voor uw transportvraagstukken. Voor al uw kwesties omtrent transport voor de chemische industrie kunt u bij ons terecht. Wilt u meer weten over hoe wij werken? Bel dan naar +31 (0)252 624 257 of stuur een e-mail naar info@yando.nl. We beantwoorden met plezier uw vragen en informeren u over onze de procedures voor het transporteren van chemische producten.

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics