Transport voor defensie

Vraag uw offerte aan

Home » Ruimtevaart & Defensie

Wilt u voor de ruimtevaart en defensie professioneel transport regelen? Y&O uit Nieuw-Vennep, nabij Hoofddorp, treedt graag op als uw logistieke partner. We vervoeren zowel defensiegoederen als ruimtevaartgoederen én we verzorgen ook de opslag van uw goederen indien gewenst. Wij ontzorgen u volledig en brengen uw zending van punt A naar B.

Voor defensie en de ruimtevaart vereist het transport een speciale aanpak

Het transport van goederen binnen de ruimtevaart en defensie vereist een speciale aanpak. Er gelden strikte veiligheidsregels en u moet ingewikkelde douaneformaliteiten correct afhandelen. Wanneer u grote componenten wilt vervoeren, krijgt u soms tevens te maken met buitengewone maten en speciaal transport. Kortgezegd: er zitten veel haken en ogen aan het organiseren van een efficiënt logistiek proces voor het vervoeren en de opslag van uw ruimtevaartgoederen en defensiegoederen. Het is dan ook zeer nuttig en tijdbesparend om een ervaren en kundige logistieke partner in de arm te nemen. Met meer dan twaalf jaar ervaring, uitgebreide kennis van de industrie en een dekkend wereldwijd netwerk is Y&O u graag van dienst. Op basis van uw wensen bieden wij u een allesomvattende oplossing waarmee u geheel wordt ontzorgd. Zo regelen wij niet alleen het transport, maar ook de handling en verpakking en de opslag en distributie van uw ruimtevaart- en defensiegoederen. Afhankelijk van uw eisen kiezen we voor zee-, lucht- of wegtransport óf een combinatie van deze drie vervoersvormen. Bij ons staat efficiëntie voorop!

Ruimtevaart en defensie: wat kunnen wij voor u betekenen?

Een samenwerking met Y&O is doelgericht en persoonlijk. We verzorgen het transport voor de ruimtevaart of defensie van a tot z en ontzorgen u volledig door ruimtevaartgoederen en defensiegoederen op de juiste wijze te vervoeren en door de opslag te regelen. Wij werken:

  • Snel: uw zending arriveert tijdig op haar eindbestemming
  • Flexibel: speciale wensen zijn geen probleem
  • Betrokken: we zijn er wanneer u ons nodig heeft
  • Proactief: we monitoren het transport van uw ruimtevaart- en defensiegoederen
  • Servicegericht: we zijn uw logistieke vraagbaak

Schakel ons in voor het transport van defensiegoederen

Bent u werkzaam in de ruimtevaart of bij defensie en wilt u een expert in transport inschakelen voor het vervoeren of de opslag van defensiegoederen en ruimtevaartgoederen? We helpen u graag verder! Bij ons staan snelheid, kwaliteit en een flexibele aanpak hoog in het vaandel. We hanteren korte communicatielijnen, zodat u snel geholpen kunt worden door de juiste persoon. Klinkt dit u als muziek in de oren en wilt u meer weten over onze dienstverlening? Voor meer informatie over hoe wij werken belt u naar +31 (0) 252 624 257 of stuurt u een e-mail naar info@yando.nl. We vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics