Opslag en logistiek

Vraag uw offerte aan

Home » Opslag en logistiek

De opslag en logistiek van uw zendingen verzorgen: dat doet Y&O snel, vakkundig en adequaat. Moeten de goederen naar de andere kant van de wereld? Ook dat is geen probleem! Uw goederen zijn waardevol. Daarom wilt u dat de opslag en het transport ervan goed worden geregeld. Ons 24/7 beveiligde TAPA-warehouse biedt ruimte voor kortdurende én langdurige opslag. Daarnaast is een ongelimiteerde opslag mogelijk bij ons, waardoor u zoveel producten kunt opslaan als u wilt.

Onze mogelijkheden voor opslag en logistiek

Bij ons bedrijf in Nieuw-Vennep, dicht bij Hoofddorp, beheren we de opslag van uw goederen. Omdat wij ook het logistieke proces voor u regelen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u bijvoorbeeld de ene helft van uw goederen direct laten vervoeren en de andere helft een maand opslaan? Dat regelen we graag voor u. Wanneer uw lading arriveert, lossen, identificeren en labelen wij deze direct voor u. Zo profiteert u van veilige opslag en een soepel logistiek traject.

Waarom kiest u voor ons als specialist?

Laat u uw opslag en logistiek regelen door Y&O in Nieuw-Vennep, dicht bij Hoofddorp? Wij werken:

  • Doeltreffend: altijd de beste oplossing
  • Flexibel: elke zending is uniek
  • Prijsbewust: de beste prijs voor kwaliteit
  • Persoonlijk: korte lijnen, direct contact
  • Volledig: een totaaloplossing voor opslag en logistiek

Flexibiliteit is het sleutelwoord

Iedere klant wil iets anders. Soms moeten we chemische stoffen voor een korte periode veilig opslaan. Andere keren bergen we enorme vaten, die tot de nok toe gevuld zijn, voor maanden op of bewaren we fabricageproducten. Het opslaan van hightechproducten vereist weer andere specifieke zaken. Flexibiliteit is dus het sleutelwoord bij ons. Wij regelen passende opslag en logistiek voor uw specifieke vracht.

Kies voor onze uitstekende dienstverlening

Van pallettransport tot containers; wij verzorgen een vlekkeloos logistiek traject en, indien nodig, passende opslag. Wij verliezen geen detail uit het oog zodat er geen onnodige vertraging ontstaat en uw vracht snel wordt vervoerd. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Bel dan naar +31 (0)252 624 257 of stuur een e-mail naar info@yando.nl en maak kennis met onze werkwijze.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics