Douaneformaliteiten afhandelen

Vraag uw offerte aan

Home » Douaneformaliteiten

Douaneformaliteiten zijn niet weg te denken uit het logistieke proces en het juist afhandelen van deze formaliteiten is erg belangrijk. Helaas zijn ze vaak behoorlijk ingewikkeld. De regelgeving op douanegebied is streng en gedetailleerd. Wilt u dat een zending veilig en snel op haar eindbestemming arriveert? Dan is het correct afhandelen van douaneformaliteiten essentieel. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Y&O uit Nieuw-Vennep, vlak bij Hoofddorp, helpt u graag.

Zonder problemen de douaneformaliteiten binnen uw logistiek afhandelen

Nederland is een administratieland, waardoor u zeker te maken krijgt met het afhandelen van douaneformaliteiten. Vindt u dit lastig en kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Wij zijn u graag van dienst. Sinds 2012 zijn wij een Authorized Economic Operator (AEO) – Full. Met meer dan twaalf jaar ervaring en gedegen kennis van douaneregels zorgen wij ervoor dat uw zending probleemloos en snel verder kan. Wist u trouwens dat wij ook optreden als Beperkt Fiscaal Vertegenwoordiger?

Welke diensten bieden we aan op het gebied van douaneformaliteiten?

Wanneer u kiest voor de expertise van Y&O, laat u alle douaneformaliteiten correct en efficiënt afhandelen. Denk hierbij aan:

  • Invoer- en uitvoerdocumentatie
  • Tijdelijke invoer/ wederuitvoer
  • Tijdelijke uitvoer/ wederinvoer
  • Intrastat-aangifte
  • Transitdocumenten
  • Aan- en afmelding T1
  • Aanvraag B.T.I. (Bindende Tariefinlichting)
  • T2L (F) documenten
  • NVWA-aangiftes (G.D.B. / PD)

Douanewerkzaamheden in eigen hand

Om een zending snel te laten doorstromen in de logistieke keten, is het belangrijk dat mogelijke problemen vroegtijdig worden gesignaleerd. Wij houden alle douanewerkzaamheden in eigen hand, waardoor we altijd in een vroeg stadium kunnen bijsturen en de logistiek hierop kunnen afstemmen.

Kies voor een handige totaaloplossing

Een logistiek traject organiseren en daarbij de douaneformaliteiten afhandelen is zo eenvoudig nog niet. Uw zending moet van punt A naar B worden gebracht. Tussentijds krijgt u te maken met douanedocumentatie. Wij handelen de inklaring bij de douane voor u af en nemen douaneregels in acht. Indien gewenst zorgen we tevens voor een veilige opslag van uw lading. Omdat we in onze vrachtterminal beschikken over douanefaciliteiten, kunnen we ook goederen inslaan die nog onder toezicht van de douane zijn. Daarmee bieden we u een handige totaaloplossing! Voor meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 252 624 257 of door een e-mail te sturen naar info@yando.nl.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics