TRANSPORT BINNEN DE EU

Vraag uw offerte aan

Home » Transport binnen de EU

Uw EU transport snel en efficiënt regelen? Y&O denkt met u mee en biedt binnen de kortste keren de oplossing die u zoekt. Waar, wanneer en hoe u dat wilt. Morgen een pallet ophalen in Spanje? Deze week uw goederen naar het Verenigd Koninkrijk verschepen? Uw producten twee maanden opslaan in Nederland om ze vervolgens in België af te leveren? Y&O geeft gehoor aan uw wensen op het gebied van EU transport. Snelheid is ons credo en betrokken handelen is onze insteek.

BIJ EU TRANSPORT STAAT U ER NOOIT ALLEEN VOOR

Vertrouwt u uw transport binnen de EU toe aan Y&O, dan staat u er nooit alleen voor. Zelfs niet wanneer u denkt dat uw transportwensen niet haalbaar zijn vanwege een prangende deadline. Wij doen namelijk ons uiterste best om het schijnbaar onmogelijke – binnen de grenzen van het redelijke – voor u mogelijk te maken.

PROFITEER VAN UW SAMENWERKING MET DE SPECIALIST!

U vraagt zich uiteraard af wat u kunt verwachten wanneer u uw transport binnen de EU aan ons uitbesteedt. Dat vertellen wij u graag! Een samenwerking met Y&O is:

  • Oplossingsgericht: uw EU-transport snel geregeld
  • Flexibel: u vraagt, wij schakelen
  • Prijs- en kwaliteitsbewust: de ideale prijs-kwaliteitbalans
  • Persoonlijk: u bent voor ons geen nummer
  • Betrokken: wij denken met u mee

FLEXIBELE OPLOSSINGEN BIJ TRANSPORT BINNEN DE EU

Wij helpen onze klanten niet op weg; we helpen hen naar hun eindbestemming. Dat is het motto van Y&O. Hierbij gaan we voor flexibele oplossingen. Maatwerk, dat is waar we hierbij voor gaan. Heeft u een ogenschijnlijk lastige klus voor transport binnen de EU voor ons?

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics