Speciaal transport

Home » Speciaal transport

Voor het verzenden van bijzondere objecten maakt u gebruik van speciaal transport van Y&O in Nieuw-Vennep, dicht bij Hoofddorp. Wij zijn reeds jarenlang bekend met deze vorm van transport en helpen u graag met maatwerkoplossingen. Voor speciaal transport kijken wij ook buiten de grenzen van Nederland. Moet u bijvoorbeeld speciale objecten naar het buitenland vervoeren? Ook dan voorzien wij u van een oplossing op maat. Uw product wordt door gecertificeerde werknemers op de correcte manier verankerd in de dieplader en voordelig naar uw gewenste locatie getransporteerd.

Snel en effectief grote objecten vervoeren met speciaal transport

U schakelt ons in voor uiteenlopende transportdiensten, zoals speciaal transport in Nederland en daarbuiten. Speciaal transport is in iedere situatie anders. Naast de functionele omvang van het object gaat het ook over afstand en de deadline. Speciaal transport buiten Nederland verschilt bijvoorbeeld al van nationaal transport. Wij zorgen in overleg voor de optimale voorbereiding, efficiënt transport en een resultaat naar uw wensen. Wilt u deze speciale objecten vervoeren over de weg of in zeecontainers? Beide zijn mogelijk. Uw persoonlijke situatie krijgt een passende oplossing dankzij onze flexibele werkwijze. Wij zorgen bovendien voor een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Profiteer van de voordelen van ons transportbedrijf

Voor speciaal transport zijn wij actief binnen en buiten Nederland. Heeft u voor bijzondere objecten transport nodig vanuit het buitenland? Dan sturen wij u als Authorized Economic Operator snel op weg. Binnen ieder tijdslimiet helpen we u met slimme logistieke oplossingen en efficiënte mogelijkheden. Wilt u daarnaast objecten langere tijd op een betrouwbare plek opslaan? Maak dan gebruik van onze beveiligde opslag. Neem voor advies over transport contact met ons op door te bellen naar +31 (0)252 624 257 of door een e-mail te sturen naar info@yando.nl. Laat u helpen door Y&O in Nieuw-Vennep, nabij Hoofddorp.

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics