Boottransport via ons bedrijf in Nieuw-Vennep

Home ┬╗ Boottransport

Als het gaat om betrouwbaar boottransport binnen en buiten Nederland is Y&O in Nieuw-Vennep uw specialist. Moet u jachten, zeilboten of masten verplaatsen over grote afstand? Bij ons is alles mogelijk. U kunt gebruikmaken van een kraan en opleggers die voor elke bootomvang verkrijgbaar zijn. Boottransport binnen en buiten Nederland kan in diverse omstandigheden een lastige klus zijn, maar niet als u kiest voor het prestige van Y&O, gevestigd in Nieuw-Vennep, nabij Hoofddorp. Profiteer van een aantrekkelijk tarief, waarbij de prijs wordt berekend op basis van omvang, afstand en de typen vergunningen.

Betrouwbaar boottransport vanuit Nederland dankzij ons bedrijf in Nieuw-Vennep

U wilt uw boot zonder problemen van A naar B vervoeren. Wij houden van een persoonlijke aanpak en houden graag rekening met uw wensen. Wij helpen u met alle voorbereidingen en zorgen vervolgens dat uw boot op een betrouwbare manier getransporteerd wordt. Ons bedrijf in Nieuw-Vennep is niet alleen binnen Nederland actief in boottransport, maar ook ver daarbuiten. Wilt u boten internationaal transporteren? Geen probleem! Gaat het om een lastminute-opdracht? Ook dan zorgen we op dezelfde secure wijze voor uw transport. U profiteert bij ons altijd van volledige ontzorging. Wij assisteren u graag bij het hele proces, van de logistieke planning tot natransport van de haven naar uw eindbestemming. U kunt formaliteiten voor de grenswacht eveneens aan ons toevertrouwen. Wij stellen bijvoorbeeld, indien nodig, een inklaring voor de douane op. Zo weet u zeker dat het transport van uw boot snel en effici├źnt verloopt.

Bekijk de mogelijkheden

U kiest bij ons uit een breed aanbod van diverse opleggers. Onafhankelijk van de omvang van uw boot zorgen we voor vervoer op maat. Wilt u meer advies over transport over zee? Wij voorzien u graag van meer informatie. Wilt u gebruikmaken van onze mogelijkheden? Vraag dan snel een offerte aan voor boottransport in of buiten Nederland bij ons bedrijf in Nieuw-Vennep, dicht bij Hoofddorp. Wij zijn te bereiken via +31 (0)252 624 257 of info@yando.nl.

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics