Distributie en transport bij ons in Nieuw-Vennep

Home » Distributie transport

Voor de distributie en transport van a tot z voor grondstoffen, halffabricaten of het eindproduct is Y&O uit Nieuw-Vennep uw partner in Nederland. Als logistieke dienstverlener en specialist in logistiek en distributie bieden wij u een oplossing op maat, over het wegennet, het water of door de lucht. Daardoor kunt u snel schakelen door de vracht op een effectieve wijze naar de bestemming te vervoeren. Wij hebben jarenlange ervaring in distributie en transport binnen en buiten Nederland. Bovendien beschikken wij als logistieke dienstverlener over de status Erkend Luchtvrachtagent. Uw producten krijgen hierdoor sneller toegang tot vliegvelden, wat een stuk efficiënter werkt.

Persoonlijk contact voor én tijdens distributie en transport

Uw persoonlijke wensen staan centraal bij ons als logistieke partner in Nieuw-Vennep, dicht bij Hoofddorp. Heeft u een voorkeur voor de logistiek en distributie van uw producten of ziet u kansen in een markt waar u nog niet actief bent? Wij geven u advies over de beste oplossingen voor distributie en transport in en buiten Nederland. Daarnaast zorgen we voor een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Laat daarom het vervoer van uw goederen over aan ons als logistieke dienstverlener.

Profiteer van volledige ontzorging bij ons als logistieke partner

Wij regelen distributie en transport binnen en buiten Nederland van a tot z. Ons werk als logistieke partner stopt niet bij de distributie en het transport, maar loopt door tot na de levering. U profiteert bij ons als logistieke dienstverlener namelijk van volledige ontzorging. Bent u tevreden? Dan zijn wij dat ook. Wij houden graag rekening met uw wensen en betrekken u graag bij het proces. Wij beschikken als logistieke partner eveneens over een AEO-certificering. Dit levert uw bedrijf veel voordelen op met betrekking tot internationale handel met het oog op douaneformaliteiten. Zo profiteert u bij ons als logistieke partner van professioneel transport en logistieke ontzorging van a tot z.

Kies een betrouwbare logistieke partner voor distributie en transport

Y&O, gevestigd in Nieuw-Vennep, vlak bij Hoofddorp, is al sinds 2004 een deskundige logistieke dienstverlener in totaaloplossingen voor de logistiek en distributie van diverse producten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij als logistieke dienstverlener bieden met betrekking tot logistiek en distributie? Vraag online een vrijblijvende offerte aan of bel even naar +31 (0)252 624 257. U kunt ook een e-mail sturen naar info@yando.nl om te informeren naar logistieke ontzorging en transport van a tot z.

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics