AEO-certificering Nieuw-Vennep

Home » AEO certificering

Wanneer u een logistieke partner met AEO-certificering zoekt voor uw transport, kiest u het best ons bedrijf in Nieuw-Vennep. Deze certificering zorgt ervoor dat wij minder vaak een fysieke douanecontrole moeten ondergaan. Moet er toch een controle plaatsvinden? Dan krijgen wij voorrang. Hierdoor staan uw goederen niet onnodig lang stil en verloopt het logistiek proces voorspoedig en soepel. Y&O in Nieuw-Vennep, nabij Hoofddorp, is zo’n partner met AEO-certificering. U kunt op ons rekenen voor een snel en efficiënt transport van uw goederen.

Een snel en ongehinderd transport dankzij onze AEO-certificering in Nieuw-Vennep

Een ander voordeel van onze AEO-certificering is dat wij minder gegevens in een inklaring voor de douane hoeven te verstrekken. Hierdoor kunnen we uw goederen nóg sneller verwerken. Naast het transport regelt Y&O namelijk ook graag de douaneformaliteiten voor u. Ook voor het verpakken en de handling van uw producten maakt u gebruik van onze expertise. Wij ontzorgen u volledig bij het transport en u bent er zeker van dat uw goederen met de grootste zorg worden behandeld. Wij gaan namelijk met de lading om alsof deze van onszelf is.

Besteed uw transport uit aan een ervaren partner

Wilt u het transport van bijvoorbeeld uw batterijen of andere goederen uitbesteden aan een ervaren bedrijf in Nieuw-Vennep met een AEO-certificering? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Bel hiervoor naar +31 (0) 252 624 257 of stuur een e-mail naar info@yando.nl. Ook bij een strakke deadline weten wij uw goederen op tijd op de plaats van bestemming af te leveren.

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics