Een van de beste transportbedrijven in Nederland

Home » Transportbedrijven Nederland

Bent op zoek naar een bedrijf dat meer aanbiedt dan de meeste internationale transportbedrijven in Nederland? Schakel dan transportbedrijf Y&O in Nieuw-Vennep, in de omgeving van Hoofddorp, in. Wij helpen bij het vervoer, de opslag en de afwikkeling voor, tijdens en na het transporteren van uw product. Dit doen wij zowel in binnen- als buitenland en alleen tegen de scherpste tarieven. Afhankelijk van uw situatie adviseren we u op een persoonlijke manier over welke transportmethode u het beste kunt kiezen. Natuurlijk helpen we u met de implementatie hiervan. Heeft u buiten transport ook behoefte aan tijdelijke of langdurige opslag van goederen? Ook dan staan wij voor u klaar met warehousing op maat. Dat maakt ons transportbedrijf in Nederland uniek.

Uw ideale partner uit de vele transportbedrijven in Nederland

Als een van de beste internationale transportbedrijven in Nederland staan we u met raad en daad bij tijdens het volledige logistieke proces. Heeft u binnen de logistieke keten nog kansen die benut kunnen worden? Wij zorgen graag voor een totaaloplossing. Bijvoorbeeld bij het transporteren van containers. Omdat Y&O een Erkend Luchtvrachtagent is, kunt u bij ons eveneens terecht voor transport door de lucht. Uw producten krijgen dan voorrang bij elke (inter)nationale luchthaven. Daarnaast beschikt ons transportbedrijf in Nieuw-Vennep in Nederland over gecertificeerd personeel en kunt u overal ter wereld vertrouwen op onze status als Authorized Economic Operator. U staat daardoor nooit te lang stil bij de douane. Als transportbedrijf in Nieuw-Vennep in Nederland helpen we u onder andere bij het vervoeren van goederen van en naar:

Ervaar een persoonlijke samenwerking

Uw wensen staan bij ons te allen tijde centraal en we doen er dan ook alles aan om het transport volledig naar wens te maken. Sinds 2004 zijn wij een logistieke partner voor opslag voor bedrijven in diverse sectoren. Onafhankelijk van uw product, budget of klantenbestand bieden wij u maatwerkoplossingen aan. Daarbij horen onder meer het organiseren, plannen en distribueren van uw producten en goederen, wat u niet bij alle internationale transportbedrijven in Nederland vindt. Wij bieden u écht iets extra’s ten opzichte van andere internationale transportbedrijven in Nederland. Vraag daarom een offerte aan bij ons transportbedrijf in Nieuw-Vennep in Nederland en informeer naar de mogelijkheden door te bellen naar +31 (0)252 624 257 of door een e-mail te sturen naar info@yando.nl. We vertellen u graag alles over ons en over onze werkwijze, zodat u een goed beeld krijgt van wat we voor u kunnen betekenen.

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics