Luchtvrachttransport

Home » Luchtvrachttransport

Wilt u als eerste toegang krijgen tot luchtvrachttransport op de luchthavens richting het buitenland? Bij Y&O in Nieuw-Vennep, nabij Hoofddorp, beschikken we over de status Erkend Luchtvrachtagent. Dit houdt in dat uw producten als eerste toegang hebben tot het vrachtvervoer door de lucht en dat zorgt voor een efficiënter luchttransport. We zorgen ervoor dat uw producten op een betrouwbare manier op hun eindbestemming aankomen. Ziet u kansen in de luchtvrachttransport richting nieuwe landen? Binnen onze persoonlijke benadering zorgen we voor een snelle en efficiënte oplossing binnen luchttransport.

Luchtvrachttransport dat zorgt voor een duurzaam logistiek proces

Onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers weten wat er komt kijken bij luchtvrachttransport en kennen de vereiste aanpak. Door een sneller verloop van luchttransport bespaart u effectief op diverse posten in de logistieke keten. Een kortere levertijd kan bijvoorbeeld zorgen voor een verkleining van de voorraad en kosten die hierbij komen kijken, maar zorgen eveneens voor vroegere betalingen en derhalve een lager koersrisico. Ook kunt u bij ons een speciale transportverzekering voor luchtvracht afsluiten. Zowel voor kleinschalig, eenvoudig transport als voor complexe logistieke oplossingen bent u bij Y&O op de juiste plek. Door de status van Authorized Economic Operator staan uw goederen ook nooit te lang stil bij de douane, maar krijgen uw producten juist voorrang.

Een doeltreffende aanpak

Steeds vaker kiezen bedrijven voor luchtvrachttransport als oplossing voor export. U kiest eveneens voor snelheid, efficiëntie en betrouwbaarheid. Sinds 2004 zijn wij vanuit onze locatie in Nieuw-Vennep, vlak bij Hoofddorp, actief als betrouwbare partner in vervoer via land, transport over zee en luchttransport. Tevens beschikken wij over de juiste certificaten die ervoor zorgen dat uw producten altijd in de juiste handen zijn. Wilt u efficiënt, betrouwbaar en snel vervoeren naar het buitenland? Vraag vandaag nog een offerte aan voor luchttransport. Heeft u vragen? Wij zijn te bereiken via +31 (0)252 624 257 of info@yando.nl.

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics