Logistieke diensten

Home » Logistieke diensten

Maak gebruik van de logistieke diensten van Y&O in Nieuw-Vennep, dicht bij Hoofddorp, en profiteer van onze slimme oplossingen. Wij verzorgen deze logistiek al jaren in diverse sectoren. Een persoonlijke benadering staat centraal, zodat oplossingen op maat worden geboden. Wij hebben de kennis en toepassingen om uw logistiek te verzorgen.

Logistieke diensten die het verschil maken

In een wereld die kleiner wordt, is het belangrijk om de organisatie en uitvoering van goederenstromen goed op orde te hebben, zodat u nationaal én internationaal efficiënt kunt handelen. Wij verzorgen technische oplossingen en diensten die zorgen voor een soepeler verloop van uw logistieke zaken. Wilt u uw goederen bijvoorbeeld opslaan met bijzondere eisen of wilt u effectief producten verplaatsen van A naar B? Wij bieden een oplossing die voldoet aan uw wensen. Naast dedicated en/of multiclient warehousing staan we u ook bij in een snelle verplaatsing van goederen. We beschikken over de juiste normen waardoor uw producten sneller langs douanes komen en voorrang hebben binnen de sector luchtvrachttransport. U profiteert bij ons ook van professioneel transport over zee.

In samenspraak tot de beste oplossing komen

Voor al uw vraagstukken omtrent opslag en logistiek kunt u bij Y&O terecht, gevestigd in Nieuw-Vennep, vlak bij Hoofddorp. Uw goederen van punt A naar punt B en precies op het juiste moment? Wij brengen uw persoonlijke wensen in de praktijk. Daarbij kijken wij altijd naar de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wilt u een persoonlijke partner die logistieke diensten voor u op adequate wijze ten uitvoering brengt? Vraag online vrijblijvend een offerte aan of bel naar +31 (0)252 624 257. U kunt ook een e-mail sturen naar info@yando.nl.

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics