Gevaarlijke stoffen vervoer

Home » Gevaarlijke stoffen vervoer

Chemische & gevaarlijke stoffen vervoeren

Wilt u chemische, radioactieve of andere gevaarlijke stoffen op veilige wijze vervoeren via ADR transport? Y&O is gespecialiseerd in het transport van gevaarlijke stoffen. Wij organiseren graag een efficiënt logistiek proces voor u!  Het ADR transport van gevaarlijke stoffen is een onderneming die nauwkeurigheid, ervaring en gedegen kennis vereist. Een zending met een chemische of radioactieve inhoud moet bijvoorbeeld voldoen aan strikte regels op het gebied van verpakking. Wilt u gevaarlijke stoffen tijdelijk opslaan, dan is het bovendien cruciaal dat dit op veilige en correcte wijze wordt gedaan. Y&O heeft meer dan 12 jaar ervaring met het regelen van de logistiek omtrent gevaarlijke stoffen. Transport, handling en verpakking, opslag en distributie: we regelen elke stap in het logistieke proces voor u. Bij ons kunt u terecht voor praktische totaaloplossingen voor het vervoeren van chemische en gevaarlijke stoffen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en kunnen uw ADR transport daarom met expertise behandelen. Of u deze nu naar Amerika wilt vervoeren of binnen Europa wenst te distribueren. Wij zorgen ervoor dat het transport van gevaarlijke stoffen vlekkeloos verloopt; van A tot Z!

Het vervoeren van gevaarlijke stoffen in de praktijk

Het logistieke proces omtrent ADR transport behelst vele facetten waaraan u in eerste instantie wellicht niet denkt. U krijgt bijvoorbeeld te maken met een aparte regelgeving en douaneformaliteiten. Y&O doet het denkwerk graag voor u! Neemt u ons in de arm voor uw ADR transport, dan kunt u rekenen op: 

  • Een logistieke partner die snel voor u schakelt
  • Een prijsbewuste totaaloplossing voor transport van gevaarlijke stoffen
  • Persoonlijk contact tijdens elke stap in het proces
  • Een flexibele samenwerking die is afgestemd op uw wensen
  • Een logistieke partij die proactief met u meedenkt

 

Neem bij interesse of vragen contact met ons op

Wilt u ons inschakelen voor het vervoer van chemische en gevaarlijke stoffen, zoals batterijen of industrieproducten? Of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem in beide gevallen contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 252 624 257 of te e-mailen naar info@yando.nl.

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!

Y & O Freight Logistics